Amico

Artikelnummer: 818

0.00

Amico is het veilige en moderne automatiseringssysteem, ontworpen voor de werking van de motor zelfs in bijzonder moeilijke situaties, zowel bij privé als bij gemeenschappelijk gebruik, of in andere plaatsen met frequente doorgangen.
De elekronica gekoppeld aan het beheersysteem via encoder van de eindelopen en de vertragingen laat toe de Europese normen perfekt te eerbiedigen (impactkrachten).
 
  • De eigen stuurkast controleert constant de beweging van de vleugels door middel van een encoder voor een veilige sluitingskracht in overeenstemming met de op dit ogenblik geldende Europese voorschriften.
  • Een opvallend design. De draagconstructie in aluminium maakt de Amico bijzonder sterk. Met een design dat tot in de puntjes is uitgewerkt en met een oog voor alle details, krijgt deze automatisering een exclusieve vormgeving die bovendien bestand is tegen alle weersinvloeden.
  • Geen stroomonderbreking meer! Het systeem herkent automatisch eventuele stroomonderbrekingen en activeert in dit geval de in het systeem ingebouwde hulpbatterijen (optioneel).
  • Signaleringslampjes op de elektronische stuurprint zodat U vlot kunt controleren of de functies van de installatie perfect werken.
  • Controle over de eindschakelaars met behulp van encoder voor een vlot beheer van elke beweging en vertraging.
  • Eenvoudige installatie met een driepolige kabel, zowel voor de stroom als voor de vertraagde bewegingen.

Gebruiksgrenzen:

Vleugelbreedte (mtr) Vleugelgewicht (kg)
1 250
1,5 215
1,8 200

 Klik hier voor een volledige productomschrijving (pdf bestand)