BX-serie

Artikelnummer: 814

809.00

De BX serie omvat een gamma schuifhekmotoren voor iedere toepassing van zwaardere schuifhekken op rail (tot 800 kg). Het is een complete serie die voldoet aan verschillende werkings- en veiligheidsbehoeften. Deze motoren voldoen aan de strengste eisen op gebied van gebruik, installatie en veiligheid.
Dankzij de hoge efficientie en veiligheid van de elektronische kaarten, is de BX geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Een ruime keuze, gaande van de basisversie voor residentieel gebruik tot de versies op
laagspanning voor intensief en gezamelijk gebruik, en dit via de serie met encoder voor
de controle van de beweging.
 
  • De elektronica controleert constant de bewegingen van de vleugels voor een veilige sluitkracht in overeenstemming met de op dit ogenblik geldende Europese voorschriften.
  • Met BX blokkeert men het hek rechtsreeks met de zender, voor een totale controle van het hang- en sluitwerk.
  • Het systeem is ook veilig wanneer het hek niet beweegt. Wanneer de veiligheidsmechanismen een hindernis detecteren, wordt elke bediening geannuleerd.
  • De hoge robuustheid van alle onderdelen garandeert de maximale weerstand tegen weersinvloeden.
  • Men kan hulpverlichting verbinden en controleren, die oplicht bij elke opening van het hek om de bewegingen makkelijker en veiliger te maken.
Type
Omschrijving
Max. gewicht (kg)
BX-246 Complete automatisering van 24Vdc voor schuifhek tot 600 kg. Met elektronische printkaart, radio decodering, encoder voor de controle van de beweging, hindernisdetectie, mechanische eindschakelaars, kaart voor aansluiting van de batterijen en plaats voor 2 batterijen 12V-1,2Ah 600
BX-78
Complete automatisering van 230Vac voor schuifhek tot 800 kg.
Met elektronische printkaart, radio decodering, encoder voor de controle van de beweging, hindernisdetectie, mechanische eindschakelaars.
800
BX-10
Complete automatisering van 230Vac voor schuifhek tot 800 kg en met een maximale vleugelbreedte van 14 meter.
Met elektronische printkaart met display voor de programmering van de functies, radio decodering, encoder voor de controle van de beweging en hindernisdetectie.
800
BX-P
Complete automatisering van 230Vac voor schuifhek tot 600 kg.
Met ingebouwde elektronische printkaart, radio decodering en geïntegreerd radiodeblokkeersysteem met ingebouwde batterij van 12V-1,2Ah.
600

 

 Klik hier voor een volledige productomschrijving (pdf bestand)