Frog

Artikelnummer: 824

570.50

De Frog is robuust en esthetisch en kan op alle types draaihekken geplaatst worden. De ideale oplossing want de motor verandert niets aan de vorm en aan de esthetische waarde van het hek.
De Frog is elektro-mechanisch en garandeert, zelfs bij slechte weersomstandigheden, een perfecte, nauwkeurige en veilige werking, dankzij de gebruikte materialen voor de inbouw-behuizing en de motor. Door een permanente smering in vloeibaar vet is de motor vrij van periodiek onderhoud.  
 
  • De stuurkasten controleren constant de bewegingen van de vleugels met een encoder voor een veilige sluitkracht in overeenstemming met de op dit ogenblik geldende Europese voorschriften.
  • Er zijn overbrengingssystemen beschikbaar die toelaten een openingshoek tot 180° te bekomen om een grotere doorgang te verkrijgen.
  • De behuizing is ook bestand tegen corrosie want is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal, de versie in Inox wordt aangebracht op plaatsen die extreem onderhevig zijn aan corrosie.
  • Om de frog te fabriceren werden zorgvuldig de beste materialen gekozen en elk detail bestudeerd voor een optimaal resultaat.
Type Omschrijving Max. breedte (mtr) Max. gewicht (kg)
Frog-A
Onomkeerbare ondergrondse motor van 230Vac voor draaihek met een maximale vleugellengte van 3,5 meter.
Openingssnelheid 18 sec.(90°)
3,5 400
Frog-A24
Onomkeerbare ondergrondse motor van 24Vdc voor draaihek met een maximale vleugellengte van 3,5 meter.
Regelbare openingssnelheid. Intensief gebruik.
2 800