Cat

Artikelnummer: 831 Categorie:

2,950.60

Een uniek en gebrevetteerd systeem, dat wordt gebruikt als afsluiting voor een privé- of openbare parking of als parkingreservatie van één of meerdere parkeerplaatsen.
Een hoog technologisch product met een prachtig design dat in de meest moeilijke architectonische situaties kan gebruikt worden.
 
  • Volledig automatisch. Motor, stuurkast, ontvanger en alle toebehoren nodig voor het blijven werken bij stroomonderbreking (kast met printplaat + batterijen) worden in de paal ingebouwd.
  • Gemakkelijk deblokkeringssysteem. In geval van stroomonderbreking of in noodsituaties kan de ketting onmiddelijk losgemaakt worden via het slot met een gepersonaliseerde sleutel.
  • Een veilige installaltie. De ingebouwde stuurkast is voorzien van laagspanning (24V) waar motor en alle toebehoren op aangesloten worden.
  • De volledige controle van de toegangen. Iedere automatische kettingafsluiting van de Cat-serie kan aangesloten worden op de verschillende toegangscontroleystemen om toegelaten personen te identificeren en te registreren. De installatie kan een volledig toegangscontrolesysteem vervolledigen, zoals bijvoorbeeld de verschillende zones van een bedrijf of een gezamenlijk gebouwencomplex.

Klik hier voor een volledige productomschrijving (pdf bestand)