Aluminium schuifpoort

Bent u voor uw eigen bedrijf op zoek naar een aluminium schuifpoort? Laat u door ons informeren naar de verschillende opties. Wij hebben een schuifpoort in diverse lengtes en hoogtes die u heel eenvoudig online bij ons kunt bestellen en laten leveren. Zo beveiligt u binnen korte tijd het terrein van uw bedrijf.

Een aluminium schuifpoort in verschillende lengtes en hoogtes

Ieder bedrijventerrein is anders en heeft daarom ook een aluminium schuifpoort nodig die optimaal past. In ons assortiment hebben wij, als leverancier in schuifpoorten, een schuifpoort die te leveren is in verschillende maten, namelijk:

  • 4000×1200
  • 6000×1200
  • 6000x 1800
  • 8000×1800

Hierdoor heeft u een ruime keuze aan schuifpoorten. Dit type poort wordt aangedreven met een staande motor of een motor in een kast. Deze zijn beschikbaar in een 24v en een 230v uitvoering. Hierdoor valt dit type poort onder elektronische schuifpoorten. Tevens is een aluminium schuifpoort ook aan te sturen door solar panelen of te ondersteunen met een back-up accu. Verrijk uw schuifpoort met de gewenste poortautomatisering om de beveiliging van uw bedrijventerrein te verbeteren.

Poort

Bekijk ook onze slagbomen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Laat u informeren naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden binnen een aluminium schuifpoort of gaat u liever voor een vrijdragende schuifpoort? Neem vrijblijvend contact met ons op als u er niet uit komt. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit gemaakt, waardoor u gegarandeerd een product aanschaft die voor langere tijd meegaat. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51150035 of stuur een e-mail naar info@mintentoegangscontrole.nl.