Een vrijdragende schuifpoort

In ons assortiment vindt u een vrijdragende schuifpoort voor uw bedrijventerrein. Minten Toegangscontrole beschikt over jarenlange ervaring in toegangssystemen. Een onderdeel daarvan is een vrijdragende schuifpoort. In tegenstelling tot een standaard schuifpoort, schuift dit type niet over een rails.

Eigenschappen van een vrijdragende schuifpoort

Het type vrijdragende schuifpoort in ons assortiment is in verschillende formaten beschikbaar. De schuifpoort wordt standaard geleverd met een ingebouwde motor van 230v en een aansturing door middel van een controlesysteem in de zuil. Doordat de vrijdragende schuifpoort aangestuurd wordt door een motor, kan de poort ook uitgebreid worden naar een automatische schuifpoort. Hierdoor kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot het terrein van uw bedrijf. De vrijdragende schuifpoort is gemakkelijk te plaatsen, doordat deze minder ruimte in beslag neemt dan een draaipoort. Bij dit type poort is er geen sprake van een draaicirkel die u moet vrijhouden. Daarnaast is de schuifpoort in verschillende varianten beschikbaar, hiermee hebben wij voor iedere situatie de perfecte schuifpoort. De gemiddelde levertijd bedraagt zes tot acht weken na het ontvangen van een schriftelijke overeenkomst.

Poort

Bekijk ook onze slagbomen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies een schuifpoort naar uw wens

Heeft u interesse in het aanschaffen van een vrijdragende schuifpoort? Dan bent u bij ons ongetwijfeld op de juiste plek. Als leverancier van schuifpoorten informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden binnen ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium schuifpoort. Neem bij vragen over ons bedrijf contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mintentoegangscontrole.nl of bel naar 06-51150035.