Automatische schuifpoort

Wilt u een automatische schuifpoort bestellen voor uw bedrijf? Dan zit u bij ons bedrijf op de juiste plek. Minten Toegangscontrole is gespecialiseerd in terreinbeveiliging, waaronder automatische schuifpoorten. Wij leveren al jaren terreinbeveiliging aan onze zakelijke klanten.

De voordelen van een automatische schuifpoort

Een automatische schuifpoort heeft meerdere voordelen voor uw bedrijf. Zo hoeft u niet uit uw auto te stappen om het in de ochtend de schuifpoort te openen. Daarnaast kan de schuifpoort verrijkt worden met toegangscontrole, waardoor u, zelf kan bepalen wie er toegang heeft tot het bedrijventerrein. Daarnaast hoeft er geen rekening gehouden te worden met het plaatsen van een schuifpoort, aangezien deze in tegenstelling tot andere soorten poorten geen draaicirkel heeft om hem te openen. Dit bespaart weer ruimte op uw terrein.

Wat is een schuifpoort?

Een automatische schuifpoort is vrijdragende schuifpoort, waardoor er maar op een aantal punten vaststaat op de grond. Daarnaast schuift de poort niet over een rails, waardoor er niks aangepast hoeft te worden aan de oprit van uw terrein. Een automatische schuifpoort is tevens ook een elektronische schuifpoort, omdat deze natuurlijk door een druk op een knop of door een ander type van controle opengaat voor de juiste personen. Vaak is een schuifpoort te koop als bundel in combinatie met een motor die de poort aandrijft. Verrijk indien gewenst uw beveiliging met een van onze andere controlesystemen.

Poort

Bekijk ook onze slagbomen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bestel uw product online

Weet u welk type automatische schuifpoort uw graag wilt op het terrein van uw bedrijf? Bestel de poort online. Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij, als leverancier in schuifpoorten, alles in orde maken en deze binnen zes tot acht weken leveren op de gewenste locatie. Voor vragen over onze producten of diensten, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@mintentoegangscontrole.nl of door te bellen naar 06-51150035.