Elektronische schuifpoort

Bij ons kunt u een elektronische schuifpoort aanschaffen voor uw bedrijf. Minten Toegangscontrole is een ervaren en deskundig bedrijf in toegangscontrole door middel van toegangssystemen. Een elektronische schuifpoort is een gemakkelijke manier om het terrein van uw bedrijf af te schermen van de openbare weg, zo houdt u ook gelijk ongenode gasten buiten. Want eenmaal binnen, is het toch echt te laat.

Een onderhoudsvrije elektronische schuifpoort

Een elektronische schuifpoort is vrijwel onderhoudsvrij. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een motor die geproduceerd is met de nieuwste technologie. Met deze technologie kan de schuifpoort eenvoudig gekoppeld worden aan een CCTV die kan scannen wie er voor de schuifpoort staat. Hierdoor kunt u gemakkelijk de schuifpoort automatisch laten openen voor uw klanten of werknemers. Om deze reden wordt dit type schuifpoort ook vaak een automatische schuifpoort genoemd. Het plaatsen van een elektronische schuifpoort heel eenvoudig, doordat u geen rekening hoeft te houden met een draaicirkel. In tegenstelling tot een draaipoort, schuift een schuifpoort van links naar recht, waardoor er meer ruimte overblijft op het terrein. Een aluminium schuifpoort is een van de opties van elektronische schuifpoorten die wij hebben.

Poort

Bekijk ook onze slagbomen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze elektronische schuifpoort? Neem gerust contact met ons, als leverancier in schuifpoorten op. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord om de juiste schuifpoort te vinden. Ook voor het aanvragen van een offerte staan zij voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en diensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-51150035 of stuur een e-mail naar info@mintentoegangscontrole.nl.