Tourniquets in de doorgang

Beveilig uw bedrijfspand door tourniquets in de doorgang te plaatsen. Hierdoor bent u helemaal zelf in staat om te bepalen wie er toegang krijgt tot uw bedrijfspand. Minten Toegangscontrole is al jaren gespecialiseerd in het de verschillende typen tourniquets. Wij informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden.

Tourniquets zorgen voor een gedoseerde doorgang

In ons assortiment vindt u verschillende tourniquets die de doorgang van mensen remt. Ideaal om te tellen hoeveel mensen per dag uw bedrijf betreden, maar ook fijn om ongenode gasten buiten te houden. Een aantal van de RVS tourniquets die u bij ons kunt bestellen zijn:

  • Tourniquets met muur bevestiging
  • Tourniquets met behuizing en armen
  • Tourniquets als speedgate met pasjes
  • Tourniquets van manshoogte

Aan de hand van de situatie in uw bedrijfspand, kunnen wij u adviseren welk type tourniquets het beste past in de doorgang. Daarnaast kunt u ook de gewenste methode van de tourniquets zelf kiezen. Gaat u voor een pasje of een mechanisch aangedreven tourniquet? De keuze is volledig aan u. Wij bieden ze allemaal aan als leverancier van tourniquets.

Poort

Bekijk ook onze andere producten voor toegangscontrole.

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Op basis van de situatie en uw wensen, kunnen wij een persoonlijke offerte voor u opmaken met daarin de gewenste tourniquets die de doorgang belemmeren. En combineer deze met CCTV. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een persoonlijke offerte. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@mintentoegangscontrole.nl of bel naar 06-51150035.