Een RVS tourniquet

Minten Toegangscontrole beschikt over de kennis en ervaring om u optimaal te informeren over een RVS tourniquet. Het gebruik van een tourniquet draagt bij aan het doseren van de toegang tot uw bedrijf. Wij informeren graag andere bedrijven over hoe zij hun bedrijf optimaal kunnen beveiligen tegen ongenode gasten.

Een RVS tourniquet in verschillende varianten

Binnen ons assortiment vindt u diverse varianten van RVS tourniquets. Het gebruik van een tourniquet is ideaal als toegangscontrole. Zo beschikken wij over tourniquets met een mechanische aansturing, maar ook tourniquets die op basis van een pasje werken. De meeste tourniquets die in de doorgang gebruikt worden zijn gemaakt van rvs. Het onderhouden van een RVS tourniquet is erg gemakkelijk, maar wel nodig om uw tourniquet lang mee te laten gaan. De overkapping die de tourniquet bevat beschermt het interne mechanisme, waardoor de tourniquet werkt. Tevens is dit makkelijk te bereiken op het moment dat u onderhoud laat uitvoeren aan de tourniquet. Naast tourniquets hebben wij ook diverse zuilen, waarmee u uw bedrijf ook buiten het pand kunt beveiligen. Deze kunt u ook laten koppelen aan een tourniquet.

Poort

Bekijk ook onze andere producten voor toegangscontrole.

Plaats online uw bestelling voor toegangscontrole

Met een ruim aanbod aan RVS tourniquets hebben wij, als leverancier van tourniquets, altijd een controlesysteem naar uw wens. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of een van de producten die wij aanbieden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord over de verschillende toegangssystemen. Bel ons op 06-51150035 of stuur een e-mail naar info@mintentoegangscontrole.nl.