Een tourniquet als toegangscontrole

Minten Toegangscontrole heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van bedrijfslocaties met het gebruik van een tourniquet als toegangscontrole. Daarnaast geven wij dagelijks advies aan onze zakelijke klanten hoe zij de beveiliging van hun bedrijf kunnen uitbreiden.

De voordelen van een tourniquet als toegangscontrole

Een tourniquet is een betrouwbare en efficiënte manier om toegangscontrole uit te voeren. Doordat de beveiliging volledig mechanisch wordt aangedreven hoeft u minder personeel in te zetten om te controleren wie er binnenloopt. Zeker voor grote bedrijven is het gebruik van een tourniquet als toegangscontrole een goede manier. Er zijn verschillende varianten tourniquets die de doorgang blokkeren, namelijk lage tourniquets, die kunnen worden geactiveerd met een pasje, maar ook hoge, die gemakkelijk bij de ingang van uw terrein geplaatst kunnen worden. Ook deze kunt u verder uitbreiden met toegangscontrole door het gebruik van codes, pasjes of vingerafdrukken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een zuil te plaatsen waar een toegangscode ingevuld moet worden. Alle beschikbare varianten aan tourniquets zijn beschermd met rvs. Hierdoor vallen zij onder RVS tourniquets.

Poort

Bekijk ook onze andere producten voor toegangscontrole.

Bestel uw bedrijfsbeveiliging bij ons

Bent u benieuwd hoe u een tourniquet als toegangscontrole kunt inzetten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze ervaren medewerkers. Wij helpen u graag verder als leverancier van tourniquets. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u persoonlijk advies geven. Bel naar 06-51150035 of stuur een e-mail naar info@mintentoegangscontrole.nl.